THE DENTIST STRIKES AGAIN!

‘Kijk naar boven’, de nieuwe single van Nick van Gasteren, tandarts-muzikant-scribent-producer

De Coronacrisis en de opkomende antiracisme demonstraties hebben de wereld danig veranderd. Deze nieuwe werkelijkheid was voor Nick van Gasteren de aanleiding om een liedje te schrijven dat naadloos bleek aan te sluiten bij deze barre tijden.

‘Kijk naar boven en trek je eigen plan’, een zin die alles al zegt. De componist is de Amerikaanse Keb’ Mo’ en voor de Nederlandse tekst heeft Nick van Gasteren zijn ‘Hand it over’ gebruikt. De swingende mondharmonica kan zo uit New Orleans komen en die sfeer blijft naadloos overeind.

De single en de bijbehorende clip laten horen en zien hoe het ook kan: de kortste weg om aan uitzichtloosheid te ontsnappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s